Bomen & Struiken voor de Bios-Urn

Dankzij onze samenwerking met een ervaren boomkwekerij kunnen wij een ruim assortiment van bomen en struiken (ook wel zaailingen genoemd) aanbieden. Hieronder vindt u een selectie van de bomen en struiken die goed gedijen in het Nederlandse klimaat. Mocht uw gewenste boom, struik of plant hier niet tussen staan neem dan contact met ons op. Dan gaan wij kijken wat de mogelijkheden zijn. De zaailingen worden aangeleverd op een lengte van 20-60 cm (afhankelijk van de gekozen soort)

 

Zaailingen zijn kleine eenjarige  bomen of struiken die een jaar lang in optimale omstandigheden gekweekt zijn, waardoor ze goed geworteld en verzorgd zijn. Zo is het vrijwel zeker dat een boom of struik die uit uw Bios Urn groeit zich ontwikkeld tot de mooie herinneringsboom aan uw dierbare. Kiezen voor een zaailing betekent ook dat u  direct een zichtbare herinnering heeft.

 
Een zaailing via deze site gekocht past altijd in de Bios Urn, daar worden de zaailingen op geselecteerd. Voor de zaailingen geven wij een groeigarantie af.